Naar home

Groepsbezoek

Voor groepen bieden Frans Hals Museum en Teylers Museum diverse extra’s, zoals een aantrekkelijk groepstarief en arrangementen. Hieronder vindt u een overzicht.

Combigroepstarief

Wilt u met een groep (vanaf 10 personen) zowel de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen als Leonardo da Vinci bezoeken? Dat kan! De beide musea bieden u een voordelig combiticket aan, waarmee u profiteert van het groepstarief in combinatie met korting op de toeslagen van beide tentoonstellingen. U betaalt dan €32 p.p. in plaats van € 38.

Combitickets voor groepen Koop combitickets voor groepen


Komt u met meer dan 30 personen? Neem dan contact op met reserveringen@teylersmuseum.nl.

Let op! Begint u tijdens het boeken altijd met het vastleggen van de dag en het tijdslot in het Teylers Museum.

Frans Hals Museum

Wilt u met uw groep alleen Frans Hals en de Modernen bezoeken? Vanaf 10 personen betaalt u het groepstarief van €19 p.p. (inclusief toeslag) in plaats van € 23.

Voor georganiseerde reizen (toeristische groepen) is er per groep één gratis ticket voor de begeleider of chauffeur (alleen voor toeristische gezelschappen zonder gids van het Frans Hals Museum).

Groeptickets Frans Hals Museum Koop groepstickets voor het Frans Hals Museum

Teylers Museum

Wilt u met uw groep alleen Leonardo da Vinci bezoeken? Vanaf 10 personen betaalt u geen €21,50 p.p., maar €19.

Groeptickets Teylers Museum Koop groepstickets voor Teylers Museum

Arrangementen

Wilt u het groepsbezoek combineren met een rondleiding of een andere activiteit? Neemt u dan contact op met de afdeling groepsreserveringen van de musea. Wij adviseren u in dit geval om uw tickets niet online te bestellen. Bij het Frans Hals Museum kunt u voor meer informatie contact opnemen via groups@franshalsmuseum.nl en bij Teylers Museum via reserveringen@teylersmuseum.nl.